DSC05248
DSC04517
DSC05358
DSC05294
DSC04427
DSC05289
DSC04482
DSC05262
DSC05231

Våra rum

Pensionat Augustin har 10 stycken rum, på tre våningar utan hiss. Alla våra rum är personligt och individuellt inredda och berättar historien om någon av alla våra gäster som en gång bott i dem och lämnat avtryck för oss och eftervärlden.

Vi har tre stycken familjerum, som går att boka som 3- eller 4-bäddsrum. Några av våra rum har dubbelsäng men de allra flesta har två stycken enkelsängar och går att boka som enkel- eller dubbelrum.

Rummen har handfat medan toalett och dusch är delade. Totalt har vi 3 duschar och 6 toaletter. Alla gäster som bor på Pensionat Augustin får fritt nyttja både bastu och gym. Fritt wifi finns i både gästrum och allmänna utrymmen.

Till frukost serverar vi en enklare men noggrant utvald frukostbuffé. Vi värnar om vår miljö och serverar ofta och gärna kravmärkt och närproducerat. Hela vår frukostbuffé är palmoljefri.

Checkar ni ut tidigt finns möjligheten att få med sig en frukostpåse, bara ni meddelar oss i tid. Meddela oss även om du har önskemål om specialkost eller om något annat särskilt så vi får chansen att göra er start på dagen riktigt bra!

Incheckning

Vi vill gärna möta våra gästers önskemål om incheckningstid. Kanske anländer ni Gällivare mitt på dagen och vill ta en liten vila innan resten av dagens utmaningar? Vi lovar att göra vad vi kan för att möta era behov så har ni speciella önskemål så prata med oss. Ordinarie incheckningstid är från kl. 15.00.

 

Vår reception är inte alltid bemannad så är det viktigt att ni uppger ett mobiltelefonnummer där vi kan nå er inför er ankomst. Hinner vi gå hem för dagen innan ni anländer så kontaktar vi er med ett samtal eller sms där vi meddelar våra incheckningsrutiner så ni tryggt kommer in i värmen.

Hos oss kan ni betala både kontant, med kreditkort och via Swish. Vi kan fakturera företag, 20 dagars betaltid, fakturaavgift 25 kr. Kostnadsfri avbokning senast 24 h innan ordinarie incheckningstid.

Frukosttider

Mån-fre 06.00-09.00

Lör-sön 07.30-10.00

Vid rabatterade helgpriser kan frukostpåse serveras!

Sommartid Frukost: Dagligen 6,30-9,30

Utcheckning

Det är tråkigt när våra gäster lämnar oss men vi hoppas återse er längre fram igen. Ordinarie utcheckningstid är 11,00 meddela oss om ni har andra önskemål så gör vi vårt bästa för att uppfylla dem.

Välkommen!

Jag som äger Pensionat Augustin heter Sofia

 och tillsammans med min husfru Tahira önskar vi dig varmt välkommen och hoppas att du ska trivas här hos oss och hos Herr Augustin, en sagolik man.

Pensionat Augustin

(tidigare Hotell Dundret i Centrum)

 

+46 (0)970-550 40

info@pensionataugustin.se

Tingshusgatan 3

982 31 Gällivare

Orgnr: 559064-1790

Juridiskt namn: Winterfell Hotell AB

© Pensionat Augustin

  • Facebook - Black Circle
  • TripAdvisor - Black Circle