top of page
DSC05174
DSC04517
DSC05358
DSC05294
DSC04427
DSC05289
DSC04482
DSC05262
DSC05358

Våra rum

Pensionat Augustin har 10 stycken rum, på tre våningar utan hiss. Alla våra rum är personligt och individuellt inredda och berättar historien om någon av alla våra gäster som en gång bott i dem och lämnat avtryck för oss och eftervärlden.

Vi har tre stycken familjerum, som går att boka som 3- eller 4-bäddsrum. Några av våra rum har dubbelsäng men de allra flesta har två stycken enkelsängar och går att boka som enkel- eller dubbelrum.

Rummen har handfat medan toalett och dusch är delade. Totalt har vi 3 duschar och 6 toaletter. Alla gäster som bor på Pensionat Augustin får fritt nyttja både bastu och gym. Fritt wifi finns i både gästrum och allmänna utrymmen.

Till frukost serverar vi en enklare men noggrant utvald frukostbuffé. Vi värnar om vår miljö och serverar ofta och gärna kravmärkt och närproducerat. Hela vår frukostbuffé är palmoljefri.

Checkar ni ut tidigt finns möjligheten att få med sig en frukostpåse, bara ni meddelar oss i tid. Meddela oss även om du har önskemål om specialkost eller om något annat särskilt så vi får chansen att göra er start på dagen riktigt bra!

Incheckning

Vi vill gärna möta våra gästers önskemål om incheckningstid. Kanske anländer ni Gällivare mitt på dagen och vill ta en liten vila innan resten av dagens utmaningar? Vi lovar att göra vad vi kan för att möta era behov så har ni speciella önskemål så prata med oss. Ordinarie incheckningstid är från kl. 15.00.

 

Vår reception är inte alltid bemannad så är det viktigt att ni uppger ett mobiltelefonnummer där vi kan nå er inför er ankomst. Hinner vi gå hem för dagen innan ni anländer så kontaktar vi er med ett samtal eller sms där vi meddelar våra incheckningsrutiner så ni tryggt kommer in i värmen.

Hos oss kan ni betala både kontant, med kreditkort och via Swish. Vi kan fakturera företag, 20 dagars betaltid, fakturaavgift 25 kr. Kostnadsfri avbokning senast 24 h innan ordinarie incheckningstid.

Frukosttider

Mån-fre 06.00-09.00

Lör-sön 07.30-10.00

Vid rabatterade helgpriser kan frukostpåse serveras!

Sommartid Frukost: Dagligen 6,30-9,30

Covid 19 Meddela oss om ni önskar en frukostpåse istället för att äta från vår frukostbuffé.

Utcheckning

 Ordinarie utcheckningstid är 11,00 men meddela oss om ni har andra önskemål så gör vi vårt bästa för att uppfylla det. Det finns också möjlighet att lämna din packning hos oss om sen avresa eller om du ska ut på fjälltur och kommer tillbaka efter några dagar. 

bottom of page